Projecten

Waar houdt MijnSport zich mee bezig?

Hieronder zijn een aantal van de projecten van Mijnsport te vinden. Wij houden ons bezig met het organiseren van sportevenementen, Sportdagen, bedrijfssport, Verhuur van mobiele boarding en  voetbalveldjes, Pauzesport en Lekker spelen op het schoolplein, Sportmanagement, de Toernooigenerator, MijnBuitenspeelclub en de meeste recente activiteiten zijn die van Mijnspeurtochten.nl, maar daarnaast doen we nog veel meer. Bent u opzoek naar een dienst, maar staat hij er niet tussen? Stuur ons gerust een e-mail met uw wensen. Mijnsport organiseert voor u alles van Start tot Finish.

Mijnspeurtochten.nl

Eind 2023 zijn we bij Mijnsport gestart met Mijnspeurtochten.nl. Op maat gemaakte GPS Speurtochten voor elke gelegenheid en op elke locatie. Kinderfeestje, Vrijgezellendag, Bedrijfsfeest, Sportdag, Fietstocht met iets extra’s, een speurtocht tijdens een schoolkamp. We doen het allemaal

Bekijk onze website

Mijnbuitenspeelclub

Lekker spelen op het schoolplein

Lekker en zorgeloos buiten spelen, wie verlangt niet terug naar de tijd dat je lekker onbezonnen buiten kon spelen en je je alleen zorgen hoefde te maken over wie de tikker is, wie er op doel moet staan of waar je jezelf het beste kunt verstoppen? Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar kinderen spelen tegenwoordig veel minder buiten. Er is zijn spelcomputers, mobiele telefoons en andere afleidingen, maar daarnaast zijn er in Amsterdam Zuidoost ook steeds meer geluiden over onveiligheid op straat. Speciaal hiervoor is Mijnsport in samenwerking met PPOZO en Basisscholen de Brink en Samenspel 2 Buitenspeelclubs gestart. Buitenspeelclub De Brink en Buitenspeelclub Samenspel

Bekijk onze website

Amsterdams Kampioenschap

Adrem sportief

Het Amsterdams Kampioenschap is het grote eindtoernooi van de VO Scholen in Amsterdam met 600 leerlingen in april. De jongeren doen mee aan verschillende toernooien en clinics om hun naschoolse sportjaar af te sluiten. Welke school wordt de BAAS van Amsterdam door de meeste sporten te winnen.

Bekijk onze website

Sportmanagement

Vanaf 2011 is Vincent Pappot als projectmanager actief in Amsterdam Zuidoost, hij is voor diverse programma’s verantwoordelijk geweest. Zo heeft hij het mobiele sportloket opgezet, met de naam:  ‘Sportlobi en deze wordt ingezet door Team Sportstimulering van stadsdeel Zuidoost.

In 2020 kwam de opdracht van stadsdeel Zuidoost dat ze graag een mobiel sportloket wilde hebben. Na een kort onderzoek en het maken van het plan, werd begin 2021 Sportlobi in gebruik genomen. Volledig elektrisch en voorzien van 65 inch TV scherm en geluidsapparatuur, ideaal voor elk sportevenement.

Ander voorbeelden zijn:
– Intensiveringsmanager Sportpark Sloten
– Manager van het Bijlmer Sportpark van 2011 t/m 2017
– Intensiveringsmanager Sportpark ’t Loopveld
– Organisator van het Amsterdams Kampioenschap voor VO Scholen.
– Sportmakelaar van Bijlmer Oost
– projectmanager Topscore van diverse stadsdelen.

Neem contact op

Lekker spelen op het schoolplein en Pauzesport

Lekker spelen op het schoolplein

Mijnsport organiseert al meer dan 12 jaar Spel en Sport activiteiten op de schoolpleinen tijdens de pauzes op diverse basisscholen in Amsterdam. In stadsdeel Zuidoost heet het programma Pauzesport.

Wil je als school ook deelnemen?

Neem dan contact op met Mijnsport  via onze contactpagina

Lees meer

Schoolvoetal Amsterdam 2024

Adrem sportief

Het Schoolvoetbaltoernooi van Amsterdam in 2024 wordt ook dit jaar door Mijnsport georganiseerd i.s.m. de Gemeente Amsterdam en de KNVB.

Klik hieronder voor alle informatie op de speciale website van het KNVB Schoolvoetbal Amsterdam 2024

Lees meer

Toernooigenerator

Het maken van een toernooi is nog nooit zo makkelijk geweest. Uitslagen en overzichten worden direct voor uw bezoekers in de online scoreschermen weergegeven, ideaal bij elk evenement. Door haar eenvoud en uitstraling voor elke vereniging of organisatie een aanwinst.

Mijnsport en BYTT hebben de handen ineen geslagen om het organiseren van toernooien en het publiceren van uitslagen eenvoudig te maken. Na het invullen van alle gegevens zoals de naam van uw evenement, de toernooien, de categorieen, de teams, de locatie en de velden, kiest u voor een datum of meerdere data en de tijd, vervolgens genereert het systeem uw toernooi.

Lees meer

Sportdagen voor bedrijven

Lekker spelen op het schoolplein

Mijnsport organiseert vele sportdagen voor bedrijven, gemeenten, stichtingen en andere organisatie van 10 tot 750 personen, we krijgen alle medewerkers aan het sporten en bewegen. Teambuilding, Adventure, Sport en Spel, Clinics, workshops, GPS tochten, Footgolf en alles op maat en naar wens van de medewerkers en directie

Voorbeelden van uitgevoerde sportdagen:
600 medewerkers van stadsdeel Zuidoost 
120 medewerkers van Hoveniersbedrijf Hoek welke 80 jaar bestaat.

Neem contact op

Sportevenementen

Adrem sportief

14 jaar lang worden evenementen en activiteiten georganiseerd waarbij de opdrachtgevers jaarlijkst terug komen.

  • Het Amsterdams Kampioenschap 2023
  • Mario Melchiot Toernooi in Amsterdam
  • Sportdag stadsdeel Zuidoost
  • KNVB Schoolvoetbal Amsterdam
  • Hondsrugparkcup
  • The Sting en Costes zaalvoetbaltoernooi in Tilburg en Utrecht
  • MeerboardingCup in Hoofddorp
  • Topscore zaalvoetbal competities
  • SoccerRocker
  • WK Nederland
Jouw evenement van start tot finish verzorgd?