De toernooigenerator: ideaal voor uw sportevenement!

Een toernooi organiseren is nog nooit zó makkelijk geweest! Of het nu voetbal, volleybal of streetdance betreft, met de Toernooigenerator is de opzet van uw evenement in een handomdraai gebeurd. Perfect voor toernooien, sportdagen of bedrijfscompetities.
Wat is de toernooigenerator?

De toernooigenerator is een handig, online hulpmiddel om een toernooi te organiseren: na het invoeren van de gegevens start uw evenement automatisch op. De Toernooigenerator is eenvoudig in gebruik en ideaal voor het bijhouden van uitslagen, standen, straffen en sportiviteit. Van de eerste minuut tot de laatste seconde van de finale. Alle uitslagen zijn daarbij direct via de online scoreschermen te raadplegen.

Ga naar de website van de Toernooigenerator: www.toernooigenerator.com

Of bekijk hier hoe je binnen 5 minuten een toernooi met 8 teams maakt:

Download de handleiding

Toernooigenerator

Hoe werkt het

Na het invullen van alle gegevens zoals de naam van uw evenement, de toernooien, de categorieën, de teams, de locatie en de velden, kiest u voor een datum of meerdere data en de tijd, vervolgens genereert de toernooigenerator uw toernooi!


Genereren

Vul de toernooigegevens in en genereer simpel een toernooi.

Publiceren

De uitslagen worden automatisch door de generator gepubliceerd, uiteraard wel nadat u deze zelf in het systeem heeft ingevoerd.

Scoreschermen

De scores zijn direct voor iedereen zichtbaar op de online scoreschermen.

Statistieken

Het systeem houdt bij wie de meeste wedstrijden heeft gewonnen

Hergebruik

Maak opnieuw gebruik van door middel van de kopie functie.