Mazda meerboardingcup

Mazda Meerboardingcup Hoofddorp 2014

Voor de 4e maal in successie organiseert Meersportief i.s.m. Hartgerink en Klomp en Mijnsport, DE MAZDA MEERBOARDINGCUP.  De Mazda Meerboarding is een voetbalcompetitie voor bedrijven en verenigingen die het belangrijk vinden om samen een prestatie neer te zetten. Al 3 jaar achtereen is deze voetbaldag een geweldig succesvol en sfeervol evenement.

Op het Burg. Stamplein te Hoofddorp kunnen teams zich weer opgeven om te strijden voor de wisseltrofee.  Er staan 2 Boarding voetbalvelden opgesteld waarop een heuse competitie wordt gespeeld. De deelnemers moeten in ieder geval 16 jaar en ouder zijn en de inschrijving van een team met maximaal 8 personen bedraagt; € 50,00 per team. Natuurlijk krijgt u hiervoor een hapje en drankje, gelegenheid tot netwerken en natuurlijk sportief bezig zijn.

Deze dag is niet alleen voor de heren team, maar Meersportief nodigt ook alle damesteams uit om zich te meten met elkaar en tegen elkaar. De dag start om 10.00 uur en eindigt omstreeks 18.00 uur waarna er gelegenheid is om deel te nemen aan een sportieve maaltijd voor het gehele team. Meldt u aan voor de 4e editie van de MAZDA MEERBOARDINGCUP bij