Mazda meerboarding cup

Zondag 7 juli: toernooileiding Mazda Meerboarding Cup in handen Mijnsport

Mijnsport is zondag 7 juli wederom de sportieve organisator van de Mazda Meerboarding Cup op het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp. Tijdens de vierde editie strijden familieteams, bedrijventeams en verenigingsteams op twee boardingvelden om de eer én de Meerboarding Cup.

Het gehele evenement wordt van start tot finish geleid door Mijnsport: van de opbouw van de mobiele W&H sports boarding en de wedstrijdleiding tot de uitreiking van de prijzen aan de beste ploegen.
Het team dat aan het einde van het toernooi de meeste wedstrijden van twaalf minuten heeft gewonnen, mag de zeer gewilde wisselbeker de lucht in steken. Het toernooi staat garant voor strijd en spektakel in een ontspannen sfeer.
De Mazda Meerboarding Cup is een jaarlijks terugkerend evenement in de Haarlemmermeer. Zowel dames als heren hebben de gelegenheid om kennissen en zakenrelaties onder sportieve omstandigheden te ontmoeten. Afgelopen jaren namen bedrijven, verenigingen, buurtwerk, stichtingen en andere organisaties deel aan het evenement.

Het toernooi op zondag 7 juli wordt georganiseerd door Stichting Meersportief. De start is om 10.00 uur en om ongeveer 18.00 uur worden de prijzen verdeeld. Meer informatie is te vinden op