Gehele toernooischema WK Nederland in handen van Mijnsport

In het weekend van 14 en 15 juni barst neerlands grootste multiculturele voetbalfeest van Nederland weer los en Mijnsport is erbij. Mijnsport is met de Toernooigenerator verantwoordelijk voor de gehele toernooiplanning.

Het WK Nederland is een voetbaltoernooi in Amsterdam-Oost waar Nederlanders in het shirt van het land van hun voorvaderen spelen. Tevens is er een podium waar optredens worden verzorgd en kan er heerlijk worden gegeten. Voetbal, cultuur en wereldkeuken zorgen voor het grootste multiculturele voetbalfestival van Nederland.

De gehele toernooiplanning is in handen van Mijnsport. Middels de Toernooigenerator zijn de 36 deelnemende herenteams en 7 damesteams ingedeeld. De Toernooigenerator is een handig online hulpmiddel waarin eenvoudig uitslagen, standen, straffen en sportiviteit kunnen worden bijgehouden. Van de eerste minuut tot de laatste seconde van de finale. De uitslagen zijn gedurende het hele toernooi vanuit de hele wereld live te volgen via