Honderden medewerkers The Sting voetballen op boardingvelden Mijnsport

Mijnsport is er ook voor uw al bedrijfsevenementen, zelfs als dat betekent dat honderden sporters deelnemen. Zoals zondag 8 juni in sporthal T-Kwadraat in Tilburg.

Finale boardingvoetbal toernooi van The Sting 2014 in T-Kwadraat in Tilburg

Dan zetten de werknemers van 60 filialen van winkelketen The Sting zich niet in voor een goede verkoop, maar voor de winst tijdens het landelijke voetbaltoernooi van hun werkgever. Het moderne sportcomplex T-Kwadraat is dan van 9.00 tot 17.00 uur het decor van het ‘The Sting voetbaltoernooi 2014’.

Mijnsport levert 5 indoor boardingvelden en verzorgt de wedstrijdleiding met de Toernooigenerator. Dit online hulpmiddel is ideaal voor het bijhouden van uitslagen, standen, straffen en sportiviteit. De deelnemers kunnen zelf alle uitslagen, standen en de gehele toernooiplanning direct via de online scoreschermen zien. Mijnsport hoopt op een sportief toernooi!