Nog 3 weken tot de Business 2 Business Cup bij Koninklijke HFC

De derde editie van de bedrijvenvoetbalcompetitie Business 2 Business Cup bij voetbalvereniging Koninklijke HFC staat voor de deur. Vanaf 14 mei nemen diverse bedrijven uit Haarlem en omstreken het elke woensdagavond tegen elkaar op met een spetterende finaledag als afsluiting.

De B2B Cup is een toernooi van zeven tegen zeven op een half kunstgrasveld. De wedstrijden duren 25 minuten en men speelt 2 wedstrijden per avond en zonder scheidsrechter. Sportiviteit staat bij dit toernooi hoog in het vaandel: samen voetballen is samen oplossen en samen genieten. Elk duel worden sportiviteitspunten toegekend aan de zeventallen.

Koning en Keizer

Deelnemende teams kunnen zich opgeven voor twee verschillende poules. In de Koninklijke League strijden de fanatieke teams om de grote bokaal. In de Keizerlijke League gaat het vooral om de sfeer en gezellig zomeravondvoetbal. Deze voetballers spelen om een kleinere bokaal, maar zeker niet met minder strijd en plezier.

Meewind, beleggingsfonds in duurzame energieproductie, verdedigt de Koninklijke titel. Onder meer SCIANDRI sportmanagement en Zandvoort Optiek, deelnemers van het eerste uur, zijn erop gebrand om dit jaar de cup mee naar kantoor te nemen. Folat Partyproducts BV zal er dit jaar alles om aan doen om de titel van Keizer te verkrijgen.

Tijdens de derde helft kan met een drankje worden nagepraat over briljante acties en gigantische missers. Dit is ook het ideale moment om te netwerken. Tevens is er de mogelijkheid tot het eten van een maaltijd in het clubhuis of op het terras.

Finaledag met barbecue

Op de finaledag wordt bepaald welke teams er met de twee bokalen vandoor gaan en welke de sportiefste ploeg van de Business 2 Business Cup is. Na afloop is er een barbecue voor de deelnemende teams.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich tot het einde van april inschrijven. De speelrondes zijn elke woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. De start is op woensdag 14 mei 2014 en de finaledag vermoedelijk eind juni. Dit hangt af van het aantal deelnemende teams.. Het is toegestaan om samen met een ander bedrijf te spelen. Koninklijke HFC bevindt zich aan de Emauslaan 2 in Haarlem.

Inschrijven en meer informatie verkrijgen kan via info@konhfcsponsors.nl en vincent@mijnsport.com of bel voor meer informatie met Vincent Pappot op 023-6202060.