Logo Mijnsport

Tika-taka-voetbal in Haarlem

Het WK is in aantocht en dat was tijdens speelronde 5 van de Business 2 Business Cup duidelijk te zien. De drang om het mooiste voetbal op de mat te leggen, was groot. Een-tweetjes en andere oogstrelende combinaties kregen dikwijls de voorkeur boven het soms effectievere schot op doel. Dat leverde veel mooi voetbal op, maar ook missers voor een leeg doel, omdat de combinaties soms in het zicht van de haven stokten.

In de strijd om kwalificatie voor de Koninklijke Cup heeft SCIANDRI gewonnen van Meewind. SCIANDRI won twee partijen, Meewind behaalde vier punten. Daardoor heeft SCIANDRI twee punten meer dan Meewind en mag het als nummer vier proberen zich te plaatsen voor de finale van de Koninklijke Cup tegen koploper Zandvoort Optiek. Gate 34 en Rabobank gaan als nummers 2 en 3 onderling de strijd aan voor een plek in de eindstrijd. Om de Keizerlijke Cup gaan Meewind, Bespaarwijzer en Folat Partyproducts in een drieluik spelen. De finaledag is op 25 juni. Dan telt alleen de winst. Oogverblindend voetbal is meegenomen, maar toch echt van secundair belang.

Tijdens de finale van de zomeravond voetbalcompetitie wordt de inwendige mens goed verzorgd door Marcel Geurts en zijn team van het clubhuis en de keuken tijdens een heerlijke barbecue tezamen met een lekkere borrel.

de stand is hier terug te zien: http://toernooigenerator.nl/ScoreScreen/ScoreScreen.php?occasion=105&tournament=667&location=119&sport=101&pool=0