Zandvoort Optiek neemt de leiding tijdens 1e avond Business 2 Business Voetbal.

Haarlem, donderdag 15 mei 2014

De zon scheen tijdens de 1e avond van de Business 2 Business Cup en daar heeft Zandvoort Optiek maximaal gebruik van gemaakt. Nieuwkomer en hoofdsponsor van HFC, Bespaarwijzer, werd makkelijk en snel aan de kant geschoven met dubbele cijfers en dat binnen 25 minuten.

Business 2 Business Cup 2014

Kampioen van vorig jaar, Meewind, startte slecht en werd met 5-1 verslagen door titelkandidaat SCIANDRI sportmanagement, welke zelf in hun tweede wedstrijd werd verslagen door Zandvoort Optiek.  Bij SCIANDRI sportmanagement stonden Gertjan Tamerus en Gert-Jan Pruijn beide in het veld, dat zij net het kampioenschap van HFC hebben binnengehaald was niet te merken in hun gretigheid. Ze streden voor elke meter, wat heerlijk was om te zien.

Voor de sportiviteit ontlopen Folat Partyproducts en Bespaarwijzer elkaar nauwelijks, net als bij de punten, ze zijn nog puntloos.

Bovenaan met 6 punten staan ook Gate ’34 en Rabobank Haarlem net onder Zandvoortoptiek op plaats 2 en 3. Gate ’34 vorig jaar nog spelend om de Keizerlijke beker, heeft dit jaar een sterker team op de been gebracht en is nog ongeslagen.

Woensdag 21 mei wordt er vanaf 19.00 uur weer gestreden om die Koninklijke bokaal.

Ook deelnemen? Dan kan dit nog steeds. Aanmelden bij Vincent@mijnsport.com of bel Vincent Pappot op 06-24653124.