Ook in 2015 de MAZDA MEERBOARDING CUP

Meersportief organiseert voor de 6e maal in successie het 4 tegen 4 straatvoetbalevent DE MAZDA MEERBOARDING CUP” 2015

Wederom is het Burg. Stamplein in Hoofddorp de plek waar onze boarding wordt neergezet. De meerboarding Cup 2015 wordt gehouden op ZONDAG 14 juni 2015 en wij willen evenals vorig jaar een groot deelnemersveld noteren. Heerlijk een zondag lekker voetballen met als extra ’s het in contact komen met de overige sporters. Kenmerkend voor dit 4 tegen 4 evenement is de wijze waarop de teams met elkaar omgaan. Niet zozeer het winnen, maar meer het gezellige treffen staat bovenaan in het vaandel. Natuurlijk wil iedereen winnen, maar niet ten kostte van de GEZELLIGHEID”                                                                                                                                                                                                                                Vorig jaar kwam de Supercup na een spannende sportieve finale in handen van het team van de SPORTFEVER en wie dit jaar de cup met de grote oren meeneemt zal weer een enorme sportieve strijd worden.

DIT EVENEMENT MAG U NIET MISSEN!

Wilt u meedoen, en heeft u een team van maximaal 8 personen, meldt u dan aan via U cenuvo@euronet.nl. Ingesloten treft u een formulier aan waarop u de naam van het team en het adres en telefoonnummer van de desbetreffende contact persoon. Deelname is mogelijk voor ieder bedrijventeam, verenigingsteam, familieteams, vriendenteams,  etc, mits de deelnemers ouder zijn dan 16 jaar.  Het inschrijvingstermijn sluit op 5 juni 2015. De kosten van inschrijving per team zijn € 100,00. (te betalen op de dag zelf bij het wedstrijdsecretariaat) Hiervoor krijgt u een startbewijs voor deelnamen aan een geweldige leuke voetbal dag, een leuke herinnering en natuurlijk een aantal munten voor een drankje, en na afloop van het toernooi staat er een geweldig BBQ voor iedere deelnemende ploeg klaar..

Wij streven er naar om zoveel mogelijk dames- en gemengde teams in te schrijven!

INSCHRIJVEN: (reageer snel, want vol is vol)

Een team bestaat uit minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers. Natuurlijk zijn damesteams of gecombineerde teams een aanvulling voor het deelnemersveld. Er wordt gestreden om de MAZDA SUPERCUP, deze wisseltrofee geeft u een heel jaar lang eeuwige roem. Daarnaast zijn er prijzen voor de speler van het toernooi, de Meersportiviteitscup, en natuurlijk de 1e, 2e en 3e prijs!     De spelregels van de KNVB 4 tegen 4 zijn van toepassing.

Het speelveld bestaat uit een boarding met een aluminium frame met daarop witte kunststof (Thepa) platen. De delen van 2,75 m breed bij 1 m hoog worden door middel van aluminium voeten aan elkaar geschroefd, waarna er contragewichten op de voeten worden gelegd. De boarding met zowel kleine doelen, van 1,5 m breed. De ondergrond bestaat uit de stenen ondergrond van het Burg. Stamplein. Houdt dus rekening met goed schoeisel!

Speeltijd: er wordt per wedstrijd 1 x 12 minuten gespeeld. We starten de eerste wedstrijd om 11.00 uur en om 17.00 uur halen we de bekers uit het stof voor de prijsuitreiking en om 17.30 uur kunnen we allemaal genieten van een BBQ verzorgd door Baristo Hoofddorp

INMIDDELS HEBBEN DE ONDERSTAANDE TEAMS ZICH REEDS A ANGEMELD:

1: Team Cenuvo/Meersportief

2: Team Masters of Disasters

3: Team Tim van Klink

4: Team Hillegom dames

5: Team Sportfever (verplichte deelname als winnaar van 2014!)

6: Team MWorks/433 Magazine

7: Team Klinkenberg

8: Team TIO (Talent in Opleiding)

9: Team Komduur 1

10: Team Komduur 2

11: Team Mazda Hartgerink & Klomp

Wilt u meer informatie neem dan snel contact op met Cees Nuijens 06-23485154 of via CENUVO@EURONET.NL

Nieuwsbericht vorig jaar, klik hier

A couple of weeks back, Monday morning buy-essay-fast-online.com was suddenly cooler and slightly hazy.

buy essay fast online

generic anchorsbest essay examplewriting4you.com custom term paper