De Wielewaal grote winnaar finale Schoolvoetbal Amsterdam 2018

Foto Jasper Ruhe

Amsterdam, woensdag 16 mei 2018,
De vier kampioenen van het Schoolvoetbal Amsterdam 2018 zijn gekroond. De finale op woensdag 16 mei was de kers op de taart van twee mooie maanden schoolvoetbal.

Gefeliciteerd St. Lidwinaschool, de 2e Daltonschool en De Wielewaal die met zelfs twee teams Kampioen van Amsterdam zijn geworden.
Op de finaledag speelden de 16 overgebleven teams in vier verschillende categorieën. Zij streden in de Finale bij JOS Watergraafsmeer op Sportpark Drieburg om het Kampioenschap van Amsterdam. Elk team speelde eerste een halve finale, gevolgd door een wedstrijd om de 3e en 4e plek als je verloor in de halve finale en uiteraard waren er vier echte grote finales.
De medailles en de bekers werden uitgereikt door Chifa Kaddour en Ashraf Azzouz , beide spelers van asv LEBO. De vier Amsterdamse kampioenen hebben zich geplaatst voor de regio finales van de KNVB op woensdag 23 mei bij de Legmeervogels in Uithoorn.
St. Lidwinaschool categorie jongens groep 7/8
De Wielewaal categorie meisjes groep 7/8
2e Daltonschool Categorie jongens groep 5/6
De Wielewaal categorie meisjes groep 5/6

We bedanken de meer dan 1500 kinderen van alle 132 teams voor het deelnemen aan het Schoolvoetbal Amsterdam 2018. Tevens bedanken we alle medewerkers, vrijwilligers, schoolvoetbalcoaches en ouders voor al de inzet die jullie geleverd hebben gedurende alle rondes. Een bijzondere vermelding is er voor de mensen van de voetbalverenigingen DCG, SDW, Kadoelen, TOB en JOS Watergraafsmeer, want zonder hen had het toernooi niet zo’n groot succes geweest.
Samen met jullie allemaal hebben we ervoor gezorgd dat de kinderen een geweldige tijd hebben gehad en daar hebben wij dan ook weer van genoten
Tot volgend jaar bij het Schoolvoetbal van Amsterdam.
Namens de commissie Schoolvoetbal Amsterdam 2018
Vincent Pappot, Trevor Onueseke en Max Goulooze van de organiserende partij: Mijnsport