2e Daltonschool grote winnaar geslaagd Schoolvoetbal Amsterdam 2019

16 teams streden woensdag 15 mei om de titel: kampioen van Amsterdam van het Schoolvoetbal toernooi Amsterdam 2019. De 2e Dalton is met 2 winnende teams de grote kampioen. Zij wonnen bij de categorie meisjes en jongens groep 7/8.

Bij de meisjes groep 5/6 is de Nicolaas Maesschool de kampioen van Amsterdam

Bij de jongens groep 5/6 is de Huizingaschool de kampioen van Amsterdam.

De Amsterdamse finale was de laatste speeldag van 10 voorronden, waarbij 200 teams van basisscholen uit Amsterdam hebben gestreden. De finaledag kreeg ondersteuning van 3 spelers van Ajax. Marieke Ubachs en Vita van der Linden, de bekerwinnaars van Ajax Dames 1. En Victor Jensen van jong Ajax. Zij deelden handtekeningen uit en hebben alle deelnemers de welverdiende medailles omgehangen. Voor de jonge  kinderen was dit een geweldige ervaring.

We bedanken de gemeente Amsterdam voor de opdracht en samenwerking, RKSV DCG en SV Kadoelen voor de geweldige uitvoering en gastvrijheid, Stichting Dynamo en Stichting Combiwel uit Zuid, West Beweegt  en alle vrijwilligers en medewerkers die het Schoolvoetbal Amsterdam 2019 dit jaar een groot succes hebben gemaakt. Op naar 2020.

Bekijk hier alle uitslagen van de finale:
Jongens groep 7/8
Jongens groep 5/6
Meisjes groep 7/8
Meisjes groep 5/6

Alle deelnemers finale Schoolvoetbal Amsterdam 2019, foto: Paco Nunes